Strijp S

  • Hotel Best kept secret
  • Do Not Disturb Lazy check out
  • Bicycle Bicycle rental
  • Just Married City Romance
  • Wine Sparkling surprise
  • Star Glowing stay

Strijp S is een unieke locatie, gelegen iets buiten het centrum van Eindhoven

die zich op het moment enorm aan het ontwikkelen is. Enorme Philips fabrieken die zijn omgetoverd tot indrukwekkende lofts, restaurants en winkels. Door de wekelijks talloze evenementen die er worden georganiseerd raak je er niet snel uitgekeken.

Shopping
Strijp S is dé ideale plek voor shoppers die houden van kleinschalige initiatieven, vernieuwende concepten en uitdagende combinaties op het gebied van fashion, (eco) design, re-used, vintage, interior en (urban)art!

Kunst
MU is een expositieruimte op Strijp-S waar je hybride kunst en cultuur van nu en straks kunt ervaren. MU laat zien wat kunst kan zijn in plaats van wat het hoort te zijn. MU is begonnen in de Witte Dame en in 2013 verhuisd naar gebouw Gerard op Strijp-S, een van de meest innovatieve plekken van dit moment in de stad.

Diner
De Ketelhuis is dé plek waar eten en drinken en kunst en cultuur elkaar ontmoeten. In het gebouw, dat vroeger het hele oude Philips industrieterrein warm stookte, is sinds 2011 800 vierkante meter ingevuld met horeca, ateliers en expositieruimte. Ketelhuis biedt ruimte aan ’t Koffiehuisje, een restaurant en een fashion- en foodlab. Er zijn concerten, tentoonstellingen, theater en culinaire avonturen te beleven.

Ketelhuisplein
Het aangrenzende Ketelhuisplein is het perfecte terrein voor evenementen. Denk bijvoorbeeld aan muziekfestival Brabant Open Air en de Feel Good Market.