Wine, Dine & Sleep arrangement

Geniet van een zorgeloos verblijf in Design Hotel Glow, waarbij alles vooraf voor u is geregeld. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten!
Zodra u de kamer binnentreedt lacht een fles wijn u tegemoet, vervolgens hoeft u niet meer op zoek naar een uitzonderlijk restaurant: Een compleet verzorgd 3-gangen keuze menu staat voor u klaar in Restaurant Humphreys! Enkel de drankjes zijn exclusief.
Daarna enkele feestjes meepakken op Stratumseind, naar het casino of een filmpje pakken in een van de 3 bioscopen? Eindhoven is een stad dat leeft, u hoeft zich dus absoluut niet te vervelen!
In de ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijt bij Vascobelo met heerlijke streekproducten.

Humphreys Restaurant Eindhoven
Dit restaurant is gelegen aan het Wilhelminaplein 3, dat met het centrum van de stad verbonden wordt door de Willemstraat. Slecht op 5 minuten lopen van Design Hotel Glow!
Het restaurant is op zijn minst opvallend te noemen. Door de jaren ’70 uitstraling van het pand is de entourage erg knus, maar toch stijlvol. In de zomer beschikt dit restaurant over een ruim terras, om heerlijk buiten te dineren. Geniet hier van een heerlijk uitgebreid 3-gangen keuze menu.

Verblijf in een Glow Superior kamer
3-gangenmenu Restaurant Humphreys Eindhoven
Ontbijt voor twee personen
Fles wijn