De Bergen

  • Hotel Best kept secret
  • Do Not Disturb Lazy check out
  • Bicycle Bicycle rental
  • Just Married City Romance
  • Wine Sparkling surprise
  • Star Glowing stay

De Bergen, gelegen tegenover Hotel Glow, ligt een van de oudste wijken van Eindhoven.

Het is tijdens de oorlog grotendeels gespaard, zodoende beschikt de wijk over veel prachtige karakteristieke woonhuizen en straatjes. De meest belangrijke straten in deze wijk zijn de Kleine Berg, Grote Berg en Bergstraat. Ook het Wilhelminaplein neemt een belangrijke rol in. De wijk kenmerkt zich door de diverse betere restaurants met een culinair hoogstandje.

Restaurant Welp
Kleine Berg 35
5611 JS Eindhoven
Nederland
restaurantwelp.nl
Sfeervolle ambiance, met een vernieuwd interieur. Een hele nieuwe look&feel met een stads karakter. Ook een nieuwe kaart met o.a, heerlijke barbites, Gin&Tonic, high wine, uitgebreide diner kaart, meer dan 20 wijnen per glas en nog veel meer!

Kazerne
Paradijslaan 8 (zijweg van de Grote Berg)
5611 KN Eindhoven
kazerne.com
De Kazerne is het internationaal podium en thuis voor de creatieve industrie. In een voormalige marechaussee kazerne en aangrenzende loods komen de werelden van kunst, design, kennis en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken.
Tevens beschikken zij over vergaderzalen. Een offerte aanvragen is mogelijk via de receptie van Hotel Glow.

Mangiare
Kleine Berg 67a
5611 JT Eindhoven
trattoriamangiare.nl
U kunt elke dag genieten van de Italiaanse sferen bij Mangiare. Voor een snelle zakelijke lunch of een gezellige familier diner. Tip: neem bij goed weer vooral een kijkje in de gezellige achtertuin.

Café de Baron
Kleine berg 26
5611 JV Eindhoven
cafedebaron.com
Café de Baron is al jaren een begrip op de Kleine Berg in Eindhoven. Een veelzijdig horeca bedrijf, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Beneden in het café gedeelte kunt u genieten van een mooi glas wijn, kopje koffie, of een mooi getapt glas bier.