COVID19

  • Hotel Best kept secret
  • Do Not Disturb Lazy check out
  • Bicycle Bicycle rental
  • Just Married City Romance
  • Wine Sparkling surprise
  • Star Glowing stay

Safe Haven Policy

Onze Covid-19 maatregelen

Beste gast,

Om u veilig en vertrouwd te verwelkomen zijn er nog steeds een aantal maatregelen die van toepassing zijn. We willen u graag verwijzen naar onze COVID-19-voorschriften. We volgen altijd de officiële COVID-19 richtlijnen van de Nederlandse overheid en deze zullen wij in acht blijven nemen voor uw en onze veiligheid.

DESINFECTIEMATERIAAL

Wij hebben in het hotel een aantal desinfectie punten waar u gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf. Alle hotelkamers zijn uitgerust met alcoholdoekjes die u kunt gebruiken. Het is ook mogelijk om uw handen te wassen in de toiletten van onze openbare ruimtes, wanneer deze open zijn.

HOTELREINIGING

We hebben de frequentie van schoonmaken en desinfectie verhoogd in gebieden met een hoog volume. Dit doen wij ook voor regelmatig aangeraakte oppervlakken, vooral in openbare ruimtes, bijvoorbeeld: de balie bij de receptie, liftknoppen, deurkrukken, badkamers en kamersleutels.

HOTELKAMER SCHOONMAAK

Onze housekeeping afdeling maakt uw kamer schoon tijdens uw verblijf bij ons. Als uw meerdere nachten verblijft zal uw kamer worden schoongemaakt , wanneer de gast een paar uur buiten de kamer is.

 VEILIGHEID- & REINIGINGSRICHTLIJNEN

Veiligheidsrichtlijnen zijn beschikbaar en worden in het gehele hotel zichtbaar opgehangen, ook in personeelsgebieden, om u en anderen te helpen elkaar te beschermen.

PERSONEEL

Alle medewerkers hebben een speciale COVID-19-bewustzijnstraining gekregen. Ook wordt het protocol dagelijks herhaald in onze vergaderingen. Voor alle medewerkers is het verplicht om regelmatig hun handen schoon te maken.

 COFFEE LOUNGE & DAKTERRAS

De koffielounge staat open voor het comfort van onze gasten om een ​​gratis kopje koffie, cappuccino of kopje thee te pakken of te genieten van een drankje op ons dakterras op de tweede verdieping. We zouden u willen verzoeken om 1,5 meter afstand te houden met andere mensen in onze koffielounge en dakterras, we hebben onze lounge en dakterras daarop aangepast voor uw comfort.

(EXTRA) SERVICE

Online in-checken / uit-checken: we willen u ervan op de hoogte stellen dat we de mogelijkheid bieden om vooraf online in te checken voor uw reservering, om alle details voor uw aankomst in te vullen. Hierdoor kunt u papierloos inchecken waarbij u alleen uw sleutel van uw kamer hoeft te ontvangen. Wij willen u graag vragen om vooraf uw gegevens in te vullen om uw check-in veilig en snel te laten verlopen.

Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Wij heten u van harte welkom bij Design Hotel Glow.