COVID19

  • Hotel Best kept secret
  • Do Not Disturb Lazy check out
  • Dinner In-room dining
  • Just Married City Romance
  • Wine Sparkling surprise
  • Star Glowing stay

Safe Haven Policy

Onze Covid-19 maatregelen

Beste gast,

Wij informeren u graag dat Design Hotel Glow, open is en kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen. Om u veilig en vertrouwd te verwelkomen hebben we belangrijke maatregelen genomen. We willen u graag verwijzen naar onze COVID-19-voorschriften. Weet dat deze maatregelingen te allen tijde door het hotel kunnen worden aangepast; we volgen altijd de officiële COVID-19 richtlijnen van de Nederlandse overheid.

BEWEGWIJZERING

We hebben overal in het hotel bewegwijzering aangebracht, zodat u en anderen te allen tijde een afstand van 1,5 meter kunnen houden. Dit omvat, maar is niet beperkt tot het volgende: wandelroutes in één richting, maximale capaciteit per ruimte/kamer, gesloten ruimtes en voorzieningen en aangewezen wachtruimtes.

DESINFECTIEMATERIAAL

Bij het binnenkomen en verlaten van het hotel worden alle gasten verzocht om hun handen schoon te maken met een desinfecterende gel, indien gewenst zijn er ook handschoenen beschikbaar. Alle hotelkamers zijn uitgerust met alcoholdoekjes die u kunt gebruiken. Het is ook mogelijk om uw handen te wassen in de toiletten van onze openbare ruimtes, wanneer deze open zijn.

HOTELREINIGING

We hebben de frequentie van schoonmaken en desinfectie verhoogd in gebieden met een hoog volume. Dit doen wij ook voor regelmatig We hebben de frequentie van schoonmaken en desinfectie verhoogd in gebieden met een hoog volume. Dit doen wij ook voor regelmatig aangeraakte oppervlakken, vooral in openbare ruimtes, bijvoorbeeld: de balie bij de receptie, liftknoppen, deurkrukken, badkamers en kamersleutels.

HOTELKAMER SCHOONMAAK

Onze housekeeping afdeling maakt alleen kamers schoon na het uitchecken. Als gasten meer dan 3 nachten in het hotel verblijven, maken we de kamer schoon na de 3e nacht wanneer de gast een paar uur buiten de kamer is.

 VEILIGHEID- & REINIGINGSRICHTLIJNEN

Veiligheidsrichtlijnen zijn beschikbaar en worden in het gehele hotel zichtbaar opgehangen, ook in personeelsgebieden, om u en anderen te helpen elkaar te beschermen.

PERSONEEL

Alle medewerkers hebben een speciale COVID-19-bewustzijnstraining gekregen. Ook wordt het protocol dagelijks herhaald in onze vergaderingen. Voor alle medewerkers is het verplicht om regelmatig hun handen schoon te maken. Operationeel personeel met gastcontact maakt gebruik van handschoenen. Het huishoudelijk personeel zal ook mondkapjes gebruiken.

 COFFEE LOUNGE & DAKTERRAS

De koffielounge staat open voor het comfort van onze gasten om een ​​gratis kopje koffie, cappuccino of kopje thee te pakken of te genieten van een drankje op ons dakterras op de tweede verdieping. Het is verplicht om te allen tijde 1,5 meter afstand te houden met andere mensen in onze koffielounge en dakterras, we hebben onze lounge en dakterras daarop aangepast.

(EXTRA) SERVICE

Online in-checken / uit-checken: we willen u ervan op de hoogte stellen dat we de mogelijkheid bieden om vooraf online in te checken voor uw reservering, om alle details voor uw aankomst in te vullen. Hierdoor kunt u papierloos inchecken waarbij u alleen uw sleutel van uw kamer hoeft te ontvangen. Het is verplicht om vooraf uw gegevens in te vullen om uw check-in veilig en snel te laten verlopen. Verder hebben wij de mogelijkheid om online uit te checken en adviseren wij u om gebruik te maken van deze service.

Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Wij heten u van harte welkom bij Design Hotel Glow.